Marinko i Slavica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marinko Rokvić, preminuo je pre dve godine, a iza sebe ostavio je brojne vanvremenske hitove, unuke i tri sina, dvojicu sinova koje je dobio u braku sa suprugom Slavicom i jednog iz avanture, koja je rezultirala rođenjem Darija.

Pokojnom pevaču, porodica je uvek bila na prvom mestu, pa nije ni čudo što je uspeo da svoju decu okupi, za istim stolom i da među njima vlada ljubav i sloga, a kako je Marinko jednom prilikom otkrio, mnogo je tu pripomogla i njegova supruga Slavica Rokvić.

Marinko Rokvić

INSTAGRAM.COM/DARIO_R13

 

Marinko je 1980. godine imao avanturu iz koje je rođen njegov najstariji sin Dario. Godine 1984. Marinko upoznaj Slavicu, sa kojom se potom venčao i dobio sina Nikolu, a dve godine kasnije Marka.

Marinko je jednom prilikom, progovorio o avanturi iz koje je dobio dete: 

To se desilo... Mislim desilo se kako se desio. On se rodio iz nekog, da kažem, susreta. To nije bila veza niti zabavljanje, pa ja jednostavno nisam bio siguran da je dete moje. I zato sam rekao da mi je tad bila ta pamet ja bih odmah otišao i proverio. Međutim, mladost, ludost... Ja tad nisam bio ni oženjen- ispričao je jednom prilikom Marinko za medije.

Mnogobrojne poznate ličnosti, nisu želele da priznaju očinstva ali to ovde nije bio slučaj, a Marinko i Dario su od očeve smrti, bili zajedno.

- Bio je jako ponosan na sve nas, šta smo postigli i kako smo dobri roditelji prema našoj deci. Velika je stvar što smo bliski. I moja, Markova i Nikoilna deca su bliska. Sinovi ne slušaju Marinkove pesme, jer ne govore srpski, ali su svesni da je njihov deda bio velika zvezda- otkrio je Dario.

Dario je takođe jednom prilikom ispričao, kako je izgledao prvi susret sina i oca:

- Mama mi je rekla da idemo da upoznam oca. Bio sam uzbuđen, bilo je lepo. Kada smo se ugledali, on me je zagrlio i poljubio. Sledeći put smo se videli u Beogradu, kada sam imao devet godina, tada sam se već malo opustio- ispričao je Dario jednom prilikom.

Podsećamo, danas Dario živi u Kanadi, srećno je oženjen portugalkom Nadiom, sa kojom ima dvoje dece.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
borivoje stankovic

13.02.2024 16:47

Ta avantura se desila u Kanadi za docek nove godine .