Tea Tairović
Foto: Alo/Foto: Promo/Ilustracija

Pevačica Tea Tairović sinoć je nastupila u jednom klubu pred brojnom publikom, a posebnu pažnju privuklo je njeno izvođenje pesme Za kraj koju je Ceca otpevala za potrebe filma Nedelja.

Ova numera, koja je postala hit nakon što je korišćena u filmu o životu Džeja Ramadanovskog, osvojila je srca ljubitelja glasa Svetlane Ražnatović, a Tea ju je uvrstila i u svoj repertoar.

Njene emotivne i snažne reči brzo su osvojile publiku, a interpretacija koju je Tea Tairović pružila sinoć, malo je reći da je oduševila prisutne u klubu.

Tea je sinoć pred punim klubom izvela ovu pesmu, a snimci njenog nastupa brzo su počeli da se šire društvenim mrežama.

Ceca je odmah odreagovala i iskazala iskrenu podršku mladoj koleginici podelivši snimak na svom Instagram profilu, čime je pokazala da je i ona impresionirana Teinom izvedbom. Nakon ove objave mnogi se dive Teinom talentu i emociji koju je iznela kroz pesmu Za kraj.

Inače, dosta je onih koji smatraju da je ova pesma mnogo bolja u muškoj verziji, koja je takođe otkrivena u pomenutom filmu Nedelja, gde je interpretira Husein Alijević Husa u ulozi Džeja, a pomoću veštačke inteligencije dodata je prepoznatljiva boja glasa muzičke legende.

Iako brojni i muški i ženski izvođači znaju dobro da iznesu ovu pesmu, većina se slaže da je ona baš kao stvorena za pokojnog Džeja i da zbog toga nosi posebnu emociju, baš kada zvuči kao da je on peva.

Podsetimo, Tea Tairović je nedavno bila glavna tema medija zbog sukoba sa Jelenom Karleušom, gde je starija koleginica navodila da je mlada pevačica za Novu Godinu izvodila albansku pesmu i to na Trgu Republike.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading