Tea
Foto: Alo/Foto: Alo!

Folk pevačica Tea Tairović proslavila se kroz takmičenje Zvezde Granda  i izgradila zavidnu muzičku karijeru, a malo ko zna da su njeni roditelji takođe cenjeni ljudi, uspešni u svom poslu.

Tea je jednom prilikom pokazala svog oca, umetnika Zorana Tairovića. Oni su tada uživali u tamburašima, a fotografije iz provoda podelila je na svom Instagram profilu, kada su fanovi imali priliku da ih prvi put vide zajedno.

- Tata i ćera - napisala je Tea tada.

Inače, Tein otac je akademski slikar. Bavio se i komponovanjem i režijom, i doktor je nauka.

Jednom prilikom mediji su posetili kraj u kojem je Zoran držao atelje, a komšije su pričale da je svojevremeno navodno bio u emotivnoj vezi sa glumicom Vesnom Čipčić.

- Ne, nemojte da insistirate. Ja sa Vesnom nisam u vezi već deset godina. Nemam šta da pričam o tome - kratko je poručio Zoran Tairović kada je jednom prilikom proskomentarisao njihov odnos.

Tea neretko ističe koliko je vezana za svoju majku, Božicu Malević, koja je godinama bila voditeljka.

- Verovali ili ne, ja sam oduvek znala da će se ona baviti javnom scenom. Tea je dete koje je prvo proplesalo, pa prohodalo. Znala sam da će biti u nekim umetničkim vodama, imala je od koga i da nasledi. Tata joj je umetnik, od mene je možda usvojila sklonost ka medijima. Nisam baš mislila da će biti pevačica, možda pre da će se baviti glumom - otkrila je Teina mama jednom prilikom, prenosi Hello.

- Mamu pitam za sve i za karijeru i za odnose sa ljudima, kolegama, za ljubavne probleme. Ona uvek najbolje zna. Mama mi se meša i u ljubavne odnose. Dobro, preterujem malo, ne meša se baš u sve, ali uvek mi je bitno ono što mi kaže, sugeriše mi ako neko nije dobar za mene ili mi skrene pažnju ako se ponašam loše. Za sve što kaže, ispostavi se da je bila u pravu - rekla je Tea svojevremeno.

Podsetimo, Tea se nedavno našla u medijskom sukobu sa koleginicom Jelenom Karleušom, koji je Karleuša započela izjavom da Tea peva albanske pesme u centru Beograda.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading