Snežana Kačar
Foto: Printscreen/Printscreen

Takmičarka Snežana Kačar, nastupa je u subotu u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gde se nakon komentara žirija rasplakala.

Iza kulisa, Snežana je otkrila svoja osećanja i objasnila šta je to što je posebno pogodilo.

- Emotivna sam i pokušala sam da se suzdržim, ali povredili su me malo komentari i morala sam, bilo je teško. Svaki put imam neki problem i žiri mi skreće pažnju da nešto ne izađe kako treba i to me je dotuklo. Mislim da nije baš tako, ali oni su tu da kažu kako jeste. Verujem da nije savršeno, ali ne i da je toliko loše - ispričala je takmičarka.

Sneža je istakla da je zadovoljna svojim pevanjem.

- Ne znam ni sama iskreno, moram da pogledam snimak, da poslušam kako sam pevala. Generalno, mislim da je bilo dobro i za mene dovoljno dobro. Iskreno, ja sam zadovoljna i meni je to najbitnije - smatrala je pevačica kojoj je ovo treći put da se takmiči, te otkrila ko joj je najveća podrška.

- Sigurnija sam na sceni nego ranije i osećam da sam bolja. Podršku mi pruža najviše moja sestra i porodica, oni su tu za mene - rekla je Snežana.

Njena mentorka, Viki Miljković se borila za nju, te je sada Sneža otkrila šta joj je rekla nakon nastupa.

- Nisam je još uvek srela. Inače me savetuje da slušam najviše original izvođače i da pratim to - rekla je Snežana za Grand.

Podsetimo, Snežana je nastupala u duelu sa Melisom Zijadić. Žiri je dao po četiri glasa takmičarkama, što je izrevoltiralo njihove mentorke Cecu Ražnatović i Viki Miljković koje su njihovu odluku smatrale skandaloznom.

Grand

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading