Gagi i Branka
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Poznato je da su mnogi glumački parovi u braku, a Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić izazivaju posebne simpatije publike i javnosti. Jednom prilikom, glumac je govorio kako je upoznao lepu Branku

- Prvi put kad sam je spazio, znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je. Nemamo recept za srećan brak. Nas je od prvog dana vezivalo poštovanje koje gajimo jedno prema dugom. Nikada se između nas nije isprečila karijera ili nešto materijalno. Drago mi je što je pored mene neko ko ima ljubavi za sve, ko je spreman svakom da pomogne i ko voli život. Srećan sam što je Branka skromna i što sam njene želje mogao da ostvarim - rekao je Jovanović, a Branka je otkrila da je u tom periodu bila u emotivnom odnosu sa drugim muškarcem. 

- Tada sam imala dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali, i s vremenom mi se uvukao pod kožu - rekla je Branka ranije za Gloriju, a odnos između nje i Dragana se samo pojačao na snimanju filma „Sveto mesto“.

Glumački par je 30 godina u bračnoj zajednici, iz koje su dobili i ćerku Anđelu, koja je nasledila njihov talenat, pa je možemo gledati u aktuelnim domaćim ostvarenjima.

Anđela, Dragan i Branka su igrali zajedno u seriji „Švindleri“, a otac i ćerka pojavili su se i u projektu „Moj rođak sa sela“.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading