Dragan
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Glumac Dragan Gagi Jovanović završio je sa radom u pozorištu, a njegova supruga Branka Pujić istakla je da su mnoge uloge odbili. 

Naime, oni nisu želeli da rade bilo šta što nije u skladu sa njihovim vrednostima, pa je tako Gagi odbio mnoge reklame koje se tiču alkohola, kocke i kladionice. 

- Dragan se nikad nije vodio novcem. Prihvatao bi da radi samo ono u šta veruje i što mu prija, a onda bi davao sto odsto sebe. I više od toga, išao je preko granice bola i izdržljivosti. Takav je, kad nešto želi, učiniće sve da to bude perfektno. Zato i ne treba da se buni što mu je zdravlje narušeno. Novac, moć i uticaj ga ne zanimaju, štaviše, gade mu se. Takav je bio i u mladosti kad smo se upoznali. Stalno mu šalju scenarije na čitanje. U retko kom vidi sebe. Zahvali se i odbije ponudu. Isto je učinio i sa predlozima da reklamira alkohol ili kockarnice i kladionice. Ali zato rado prihvata uloge u studentskim filmovima. Nudili su nam svašta, odbili smo sve. Ne pripadamo nikome, nijednoj opciji. Status nećemo menjati - ističe Pujićeva.

Gagi je otkrio i da piše roman.

- Lepše mi je da pišem ručno. Radim grafitnom olovkom, brišem gumicom, ceo proces se odvija polako, što mi odgovara. Reč je o naučnofantastičnoj biografiji. Uporno sam tražio model koji će u sebi sadržati moje fantastične priče, izmišljotine, kao i autobiografske elemente. Definitivno mi se sve to spojilo, biće vrlo zanimljivo, verujem. U principu, kad pročitas dobru knjigu, vidiš da je zasnovana na autentičnom životu, na ličnom iskustvu - otkrio je Gagi.

Gagi je naučio je da živi sa povredom leđa, diskus hernijom u lumbalnom delu kičme, kao i sa čirom na želucu.

- Svoju meru sam popio. Dosta je bilo. Sada nemam potrebu za alkoholom. Završio sam i sa pozorištem. Istrošio sam se. Odigrao sam više od 4.000 predstava tokom kojih sam davao svoj kreativni, mentalni i fizički maksimum. Rastao sam se od pozorišta za sada, što ne znači da ću ga odbiti ako me nekada ponovo bude zaprosilo. Radim lagane vežbe za leđa i pazim da ne napravim nagli pokret. Naterao sam se da polako ulazim i izlazim iz automobila. Navikao sam se na ograničenja. Kad me zaboli, trpim i čekam da prođe. Odrekao sam se skijanja i tenisa. Ali sam zato postao veoma vešt u bilijaru. U prizemlju kuće postavili smo stolove za bilijar i stoni tenis. Ponekad se zaigram po pet-šest sati - rekao je glumac, prenosi Gloria.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading