Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Voditeljka Dušica Jakovljević ne prestaje da privlači pažnju javnosti, još od kada je prošle godine napustila televiziju Pink posle 10 godina i najgledaniji rijaliti "Zadruga", čije je takoreći bila zaštitno lice.

Ona se za emisiju Alo! Naslovna osvrnula na neke najudarnije natpise u novinama o sebi, od kojih je jedan izjava njenih komšija da "živi kao vampir"!

- Spavala sam danju, a radila noću, i to me je koštalo zdravlja - započinje Dušica, koja ističe da je promenila život iz korena:

- Više ne živim tako. Najvažnije mi je bilo što su komšije zapravo rekle da sam uvek nasmejana, nisam namrgođena i da privatni život čuvam za sebe. Takođe su svi pohvalili moju decu.

Dušica Jakovljević

Foto: Alo.rs

 

Iako važi za nekog ko je britkog i oštrog jezika kad je posao u pitanju, Dušica otkriva da je njen najveći problem to što je lepo vaspitana. Ona otkriva da je karijera u estradnom novinarstvu puna izazova:

- Viđala sam naslove da sam preminula - otkriva ona i dodaje:

- Javljala sam mami da ukoliko vidi takvu vest se ne uplaši. Kad god se nešto napiše, meni je najvažniji sud mojih roditelja, dece i bliskih ljudi, koji znaju ko sam i šta sam. Nisam razmišljala da takve stvari prijavim organima reda i nemam vremena za to. Mnogo sam praštala, ali ubuduće ovakve stvari ne prolaze!

Pored karijere, ono što svakako privlači pažnju fanova jeste i Dušičin privatni život, a kako se priča o sadašnjim i potencijalnim partnerima - stalna tema je i njen bivši muž:

- Upoznali smo se na poslu i, pošto je otac moje dece, on je čovek koji je uvek tu da se posavetujemo - rekla je Dušica i dodala:

- Veoma je uspešan i začetnik mnogih revolucionarnih formata na našim televizijama. Ja ne volim da se piše o ljudima koji ne žele da budu ispred kamere, a nije me posavetovao oko promene posla. Naučila sam da budem svoj savetnik.

Dušica Jakovljević

Foto: Alo.rs

 

Dušica otkriva da nije bila svesna svoje popularnosti, sve dok nije dobila brojne poruke podrške, i kaže da misli da su u današnje vreme ljudi zaneseni trenutnom slavom:

- Popularnost dođe i prođe, ali ono što ostaje jesu prave vrednosti. Ne kažem da nisam pravila mnoge greške, jer svako u životu ima male padove. Ja imam istetoviranog feniksa, tako da se dižem iz pepela, i nije mi to prvi put - zaključuje Dušica, a kompletnu emisiju pogledajte na vrhu teksta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading