Olja Crnogorac
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Bivša voditeljka, današnja kreatorka, Olja Crnogorac postavila je na svoj TikTok nalog video u kome opisuje svoje iskustvo sa bivšom drugaricom.

Naime, Olja je podelila svoju bolnu priču sa pratiocima i ostavila sve u neverici.

- Ja volim žene, volim da se družim sa njima smejem, otvcorena sam za nova prijateljstva, nisam dr**š i moj krug nije toliko zatvoren, kada vidim da neko ima problem tu sam da pomognem, pa tako i njoj - započela je kreatorka svoju priču.

Naime, ona je rekla da je bivšu drugaricu upoznala u noćnom izlasku i da su polako postajale sve bliskije, uzimala joj je stvari, čuvala psa dok ona nije bila tu, a Olja je naglasila i da joj je našla posao u ozbiljnoj firmi, iskoristila kredit na nju, ali da nije zažalila nijednog trenutka.

Bivša voditeljka ističe da je polako videla da se na sve njene izjave u društvu smejala i gnušala na njenu pojavu toliko da je krenula da kopira sve što ona jeste.

@montenegrina_o

Kakve su vase drugarice ?

♬ original sound - Olja

Bivša prijateljica je krenula da prisvaja Oljine prijatelje, gde je jedan drug kreatorki i rekao:

- Olja, ona je ti!.

- Jednom sam u nakitu našla vunicu vezanu u mašnu, pomislila sam da je to nešto od nakita, ali nije, noćima sam se preznojavala i imala sam lucidne snove, a tokom dana bila svadljiva, to je uticalo na moje odnose, kao da se sve raspadalo dok  je ona cvetala - istakla je bivša voditeljka.

- Odnela sam tu mašnu babi, baba nekoj ženi, a žena je rekla da je to uradila ososba koja me iskonski mrzi i da želi da mi se ceo život veže u jedan čvor - rekla je Olja.

Olja je naglasila da ne zna šta je ta žena uradila sa vunicom ali da je tu noć nakon duže vremena spavala mirnim snom. Naglasila je da je te noći i plakala jer je toliko verovala ženama da je u njima tražila sestru koju nema, a one su videle u njoj konkurenciju.

- Izvinite dame što mi mozak brzo radi, što znam sve šale, što me bog dao mršavu i sa životom kakav imam, sve sam htela i delila sa vam uvek do kraja - potišteno je ispričala Crnogorčeva.

Za kraj je zaključila da će živeti i umreti sama, pa se zapitala zašto smo same na kraju, pa zaključila da odgovore dobiti nećemo.

Podsetimo, nedavno je voditeljka za Alo! priznala da motivaciju nije izgubila ni u najtežim momentima, te da se nada da u 2024. godini neće boraviti u bolnicama kao što je do sada bio slučaj.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading