Olja Crnogorac
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Početkom nove kalendarske godine svojstveno je sumiranje utisaka iz prethodne, a nekadašnja voditeljka i manekenka Olja Crnogorac o svojim utiscima govorila je pred Alo! kamerama.

Olja nam je priznala da 2023. nije bila onakva kakvom ju je zamišljala budući da joj je zdravlje nekoliko puta bilo ozbiljno ugroženo.

Ipak, motivaciju nije izgubila ni u najtežim momentima, te nam je priznala da se nada da u 2024. godini neće boraviti u bolnicama kao što je do sada bio slučaj.

Na početku razgovora Olja nam je u duhovitom maniru opisala kako izgleda proslava Nove godine u njenom domu.

- Ukoliko sam sa porodicom, proslava Nove godine obavezno započinje nekom svađom. Uvek se desi da neko nešto nije uradio ili da neko treba da ode u super market, a ne želi. Uglavnom je to neka razdragana atmosfera, dovedena do usijanja, ali svakako prava porodična. Desi se nekada da i ta Nova godina presedne, zavisi ko je koliko nervozan - rekla nam je Olja, te otkrila da proslavu u kućnoj varijanti bez dileme stavlja na prvo mesto.

- Kada god izađem za Novu godinu, provedem se katastrofa jer je uvek u pitanju neka uštogljena atmosfera i od te noći se uvek očekuje da će biti nešto spektakularno. Kao i za sve u životu, tako i za Novu godinu, kada očekuješ nešto-ne bude ništa. Kada imam frizuru, šminku i dam nekoliko stotina evra na izlazak, sve bude nekako usiljeno i provedem se kao na parastosu. Uglavnom mi se najviše dopadaju neke neplanske žurke koje počinju od dva sata popodne, a ne bih se ljutila i da mene neko pozove i da mi skuva.

Budući da ne krije koliko uživa u pripremi hrane, Olja nam je priznala da prazničnu trpezu u potpunosti samostalno priprema, a zatim i otkrila šta se sve na njoj nalazi.

- Pod broj jedan obavezna je ruska salata, zatim susam salata, onda imamo šunka-kačkavalj salatu, potom i neka egzotična salata sa narom i sa piletinom. Svinju i kokošku ne jedem, pa onda spremim ćuretinu, mada mi je u poslednje vreme i ona mnogo prskana. Uglavnom bude dosta projica, kiflica i svega što ima veze sa salčićima oko stomaka što će me i napraviti u budućnosti - rekla nam je ona.

U poslednjem periodu Olja se posvetila stvaranju sadržaja na društvenoj mreži TikTok gde je za jako kratak vremenski period prikupila veliki broj obožavatelja. Upravo ovo ona je izdvojila kao najlepši momenat koji joj se dogodio u prethodnoj godini.

- Desila mi se jedna lepa stvar u toku 2023. Stekla sam veliki broj virtuelnih prijatelja od kojih primam ogromnu količinu ljubavi. Moji video klipovi dolaze do velikog broja ljudi i pomažu im da se bolje osećaju. To mi je najveća nagrada za sve što sam snimala, a nisam to radila sa željom da budem primećena.

U red želja za 2024. godinu Olja je bez razmišljanja na prvo mesto stavila zdravlje.

- Budući da sam do sada sve u životu radila sama, jedna od mojih želja za 2024. godinu jeste da više ništa ne radim sama i da dobijam pomoć sa svih strana. Druga i možda najveća želja jeste to da budem zdrava. Protekla godina mi je prošla po bolnicama, analizama i lekarima. U ovoj godini želim da legnem bez bola i da se bez njega i probudim – priznala nam je Olja, te otkrila šta je poželela od Deda Mraza.

- Imam užasno glupe želje. Letovala sam jednom prilikom sa roditeljima na Braču i tamo sam videla pedolinu u obliku Ferarija. Želela sam to da kupim, ali cena je bila nadrealna, kao da kupujem old tajmer Ferarija. Ta ideja je tada otpala, a od svih materijalnih stvari, jedino to bih sada poželela od Deda Mraza.

Kao tinejdžerka sam bežala od kuće, sada joj se vraćam

Iako je sada privržena porodičnim proslava, Olja nam je otkrila da je u tinejdžerskim danima situacija u potpunosti bila drugačija.

- U tinejdžerskom dobu sam bežala od kuće, a sada joj se vraćam. Kada sam imala 18 ili 19 godina Sveti Petar nije mogao da me zadrži, uvek sam gledala gde ću da idem, a sada je potpuno druga priča. Kada sve vidiš onda te više ništa ne može impresionirati. To vreme provedeno sa porodicom je jedino iskreno vreme u našim životima jer nam niko ne može biti bolji prijatelj od porodice.

Čitaocima Alo! novina želim da nikome ne ostaju dužni

U iznošenju želja Olja se direktno obratila i čitaocima našeg medija, te im uputila nekoliko iskrenih saveta.

- Čitaocima Alo! novina bih poželela da neguju svoje zdravlje, da pokušaju da ignorišu sve što im smeta u životu, a ako ne mogu da ignorišu onda da se suprotstave. Suprotstavljanje je uvek jedan način izlečenja. Ništa što vas tišti nemojte držati u sebi. Ako treba da dođe do obračuna, obračunajte se. Dobra dela uzvraćajte dobrim, a loša još gorim. U 2024. nikom ništa nemojte ostati dužni!

Piše: Olgica Kosovac

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading