Karleuša o Tošiću
Foto: Alo/Foto: Ataimages

O braku pop dive Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića piše se i priča gotovo svaki dan, a sve je dodatno "zakuvalo" Jelenino gostovanje u jednoj emisiji, gde je rekla da Duško nju ne voli, ali da ona njega voli.

Godinama se spekuliše o njihovom odnosu, a sada je za Alo! proročica Vesna Radomirović otvorila tarot karte i otkrila šok detalje iz njihovog života.

Kako je istakla, crna magija sve više je prisutna na javnoj sceni, a podlegle su joj i najveće zvezde regiona.

Vesna tvrdi da je Jelena žrtva crne magije, dok je Duško žrtva vlaške magije.

- Jelena Karleuša je žrtva crne magije na kojoj aktivno rade ljudi iz njenog najužeg okruženja. Ipak, karte jasno pokazuju da je oma Duškova jedina ljubav, da on nijednu ženu neće voleti kao nju i da će ostati vezan za nju koliko god se tome opirao. Dok Jeleni bacaju crnu magiju za sve segmente života, Dušku rade vlašku magiju kako ne bi ostao u braku. Ipak, kod njih vidim pomirenje i sklad koji će ih vratiti na stari odnos - rekla nam je Vesna.

Jelena Karleuša je u iskrenoj ispovesti priznala je da je sa nekadašnjim fudbalerom Duškom Tošićem u braku samo na papiru, te da je ona ta koja njega i dalje voli, ali da ljubav nije obostrana.

- Mi smo u braku. Ja mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli. U braku smo pro forme. Krenuli smo svojim putevima, iako živimo u istoj kući. Najviše smo zbog dece pod istim krovom. Atina i Nika zaslužuju da su pored mame i tate. Duško je otac moje dece i za njega bih dala život. Primila bih metak za njega - rekla je Jelena za Informer.

Piše: Nemanja Kadić

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading