Jelena Karleuša i Duško Tošić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Jelena Karleuša ne krije da sa suprugom Duškom Tošićem nema nikakav kontakt iako su u braku. Oni čak trenutno nemaju ni direktnu komunikaciju. A kako je JK istakla pre nekoliko meseci, svesna je da je suprug ne voli, ali i priznala da ona njega i dalje voli, te da bi za njega primila i metak. Sada je pak objasnila da sa Duškom priča preko posrednika.

- Srbi vole da se bave mojim privatnim životom i mojim brakom. Nažalost. Sa suprugom Duškom pričam preko dadilje i dece. I advokata. Lep je Duško, lep je čovek. Meni se muškarci ne udvaraju, a ni žene. Kad godinama naučiš da te udaraju u glavu kao u boksu, onda ti dobiješ taj fajterski stav. Ja sam privatno jedna duša od žene - istakla je JK i dodala:

- Toliko sam dobra privatno, i nežna sam i maza, dobrica... Sušta suprotnost od onoga što dragi gledaoci misle o meni. I onda ljudi imaju predrasude i neće niko da me muva, neće niko da pošalje šampanjac. Sve čitam po novinama, te ovi šalju šampanjac nekim starletama. Kako, bre, meni nikad niko?! - zapitala se JK.

Kurir

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading