Karleuša
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Pevačica Tea Tairović progovorila je o saradji sa pevačicama, ali i komentarisala navode koleginice Jelene Karleuše.

Ona je autor tekstova mnogih pesama koje izvod, a volela bi da piše i za kolege.

- Stvarno bi mi bilo zadovoljstvo da od nekih mojih tekstova kolega izabere onu pesmu u kojoj se pronalazi. Već imam neke ponude koje sam oberučke prihvatila i kroz te tekstove ću i dalje biti ja. Samo što će pevati neko drugi. Jer ja ne mogu da napišem nešto što neko drugi misli, nego samo ono što ja mislim - rekla je ona, a na pitanje da li je možda Aleksandra Prijović u pitanju, kaže:

- Pa, sa Aleksandrom... Zaista nismo nikada pričale o tome, jer smo obe prezauzete. Ali verujem da će jednog dana doći do takvih razgovora.

Tea navodi da će na albumu, koji priprema, biti dueta, pa se prisetila nastupa na jednom romskom balu sa koleginicom Cecom Ražnatović.

- Fenomenalno je bilo. Svaka čast na organizaciji. Zaista sam oduševljena. Mi smo se za to moje gostovanje dogovarali godinama unazad. Međutim, ja sam uvek bila zauzeta, baš za taj datum. Ove godine smo se konačno dogovorili, jer smo malo ranije ušli u pregovore i moje je zadovoljstvo i čast da sam tome prisustvovala - rekla je Tea, pa dodala da ne bi imala ništa protiv da snimi duet sa Cecom:

- Jako mi znači Cecina podrška i hvala joj na tome. Mislim da sam već pomenula, ali opet ću... Ko ovo bude gledao neka ode na TikTok. Sad ova veštačka inteligencija ovo što radi, baš sam teletabis za te stvari... Oni su kao napravili da smo Ceca i ja otpevale duet za moju pesmu "Daj, daj". Kako je legla Ceci, ja sam stvarno oduševljena, s obzirom na to da je ja pevam originalno... Tako da, iskreno, složili su nam se glasovi.

Tea je na pitanje novinara da prokomentariše objave i navode Jelene Karleuše koje se tiču njenog nastupa na trgu odgovorila kratko.

- Nemam ništa da kažem - rekla je Tea za "Telegraf"

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading