Džejla Ramović
Foto: Alo/Kristijana Ćaćić

Vest da je pevačica Džejla Ramović veoma bliska sa kik-bokserkom iz Novog Sada, izvesnom A.P, odjeknula je u domaćim medijima.

Kako piše Kurir, njih dve se intenzivno druže poslednjih meseci, a navodno su početkom januara zajedno uživale na Tajlandu, iako su fotografije objavljivale u odvojeno vreme.

Mi smo Džejlu kontaktirali kako bismo proverili o čemu se tačno radi, budući da priroda njihovog odnosa, o čemu je detaljno pisao pomenuti portal, nije precizirana.

- Uživam da se družim sa ljudima koje volim. Imam veliko društvo, putujemo, izlazimo i provodimo slobodno vrijeme zajedno. Društvo kao i svako drugo! Nejasno mi je to da me neko pita zašto je neko moj prijatelj. Osim toga, nemam namjeru izlagati svoje prijatelje stresu i upoznavati javnost sa njima - rekla nam je Džejla.

Podsetimo, kako je pisao pomenuti portal, njih dve su početkom januara zajedno uživale u Tajlandu, ali Džejla je svoje pratioce o tome na svom Instagram storiju obavestila pre nekoliko dana, dok je bokserka fotku sa istog mesta, pored bazena, postavila 15. januara. Ali to nije sve, u julu su njih dve zajedno letovale na Hrvatskom primorju, ali tada su bile u velikom društvu.

Alo/Nina.S.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading