BUDE MI NEUGODNO! Džeja Ramović otkrila do sada nepoznate detalje iz privatnog života
Foto: Alo/Printscreen

Mlada pevačica Džejla Ramović otkrila je da li nekada pusti suzu kada je neka reči pesme pogode:

- Apsolutno. Ja jako često to činim jer nekako doživljavam muziku na neki poseban način i ond akada se spoje i muzika, i tekst,m i sve to, onda zna da me gane kompletna izvedba. Baš sam danas čula jedan divan demo za jednu divnu pesmu i bez razmišljanja sam pomisolil i rekla „to je to.“ Dirnula me je, osetila sam je, i verovatno će nekada ona da ugleda svetlost dana. Nisu mi baš krenule suze, ali se javio neki osećaj u grudima koji mi govori da je to prava stvar. Desilo se stvarno to poklapanje emocija – istakla je ona.

Zbog neodoljive lepote komplimenti na račun njenog izgleda su neizbežni, a sada je otkrila i kako reaguje u tim situacijama.

- Pa ne znam. Iskreno ne znam. Dobijam ih jako često i nekad mi bude i neugodno. Zapravo puno puta mi bude neugodno, ali šta mogu drugačije nego da se zahvalim – otkrila je Džejla.

Podsetimo, Ramovićeva je otkrila da joj ulogu Deda Mraza menja majka od koje svake godine dobija poklone za Novu godinu. 

- Ne verujem u Deda Mraza, u detinjstvu je bilo radovanja i svega, ali to u jednom momentu prođe. Ja se najradije sećam paketića koje smo dobijale od mame. Moja mama to radi i danas, pre Nove godine ona meni i sestrama pravi naše personalizovane paketiće, stavlja naše najdraže slatkiše. To je neka naša tradicija, to ona svaki put priprema - rekla je pevačica, pa otkrila čemu će težiti u ovoj godini.

- Želim što više pesama, što više mogućnosti da snimim pesme, što više nastupa. Ništa ja tu ne bih menjala u odnosu na prošlu godinu. Smatram prošlu godinu kao jako uspešnu i stvarno ne bih ništa menjala. Takva kakva je, meni je bila odlična - zaključila je Džejla za Grand.

(Grand)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading