Željko i Sonja
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevač i denser Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, nakon duže pauze odlučio je da se vrati na muzičku scenu. 

Baki B3 je komponovao pesmu za Željka Šašića, koju on nikada nije snimio, a nakon 20 godina denser je otkrio i zašto.

- Nova balada "Kuda ću sada" je autobiografska pesma koja opisuje moj život. Život u pesmi i na spotu… Igor Iks je radio spot, aranžman Sead Muharemi. Ja sam pevao i komponovao. Srećan sam baš zbog toga što je pesma dugo stajala. Pesma je preko dvadeset godina bila u fioci, a bila je namenjena Željku Šašiću - rekao je Baki i dodao da su njegov brat Gagi Đogani i on hteli da prodaju pesmu.

- Gagi je došao do mene, doveo je čoveka i hteli smo da je prodamo jer je narodnjak. Željko i Sonja su tada bili u braku, otišao sam kod njih. Pustio sam mu pesmu, on se oduševio, dao je kaparu. Posle nekog vremena je zvao i odustao od snimanja pesme, samo je rekao da se razvodi. Pesma ga je pogodila - ispričao je denser.

Baki je priznao da balada opisuje njegov život, ali da je numera tada izazvala reakcije Željka i njegove tadašnje supruge Sonje.

- Pesma je nastala kroz moj život, kada sam se razveo. Govori o tome kako je bilo, koliko smo bili zajedno. Ceo život je u pesmi. Dobar je spot, pesma… Kada je čuo pesmu nije mu bilo svejedno. Video sam suze kod Sonje, a video sam suze i kod Željka. Bila je u njegovom fazonu, a sada, nakon dvadeset godina sam je promenio. Tako je suđeno - rekao je Baki, prenosi Informer.

Podsetimo, Baki B3 priznao je da je plakao uz filmsko ostvarenje o njegovom prijatelju Džeju Ramadanovskom, te otkrio svoje utiske.

- Gledao sam film "Nedelja", bilo je svega. Par puta sam mu ga dao po suzama, zaplakao sam na par scena. Malo sam se i smejao jer ima dosta dobrih fora. Dobar je film i dobro su glumili, svi glumci su zaista top. Janketić je razvalio, ovo mu je odskočna daska. Za mene je on sad najjači glumac, razvalio je! Ovom ulogom je sebi otvorio sva vrata ovoga sveta. Husi je takođe legla uloga, on je tako nizak kao Džej i tamnoput, stvarno podseća na njega. Dok sam gledao film imao sam osećaj da je Džej živ - istakao je pevač.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading