Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Glumac Dragan Marinković Maca komentarisao je izgled pojedinih pevačica sa javne scene i rekao da je većina njih vrlo često gologu*a.

On je kao primer naveo Jelenu Karleušu koja "non-stop izgleda tako", te dodao da je Jelena konstantno bez odeće i da se verovatno iznenadi svako jutro kada se pogleda u ogledalo.

- Karleuša je doživotno gologu*a. Zlica je sad kad je ofarbala obrve, njoj nikad nije dosadno, ona ujutru kad se vidi u ogledalu, ona skonta 'bože, jesam li ovo ja?'. Svaki dan je u nekom drugom folu. Kratka, duga kosa, ofarbane obrve, ko će luđakinju pohvatati - rekao je glumac za medije, na šta je pevačica odmah reagovala na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

Jelena je objavila isečak iz emisije, deo u kom Maca govori da je "doživotno gologu*a".

Šta ću kad nemam karijeru i hitove, nemam stila da se obučem, pa moram gologu*a da se probijam. Maco, kako je kad noću razmišljaš o mom du**tu, uzbudljivo? - napisala je Karleuša pored videa.

Podsetimo, glumac neretko komentariše situacije na estradi i same kolege pa se tako nedavno dtakao slučaja Severine Vučković.

– Prva i osnovna stvar, ako si imalo civilizovan čovek nećeš dozvoliti da tvoje dete hoda po sudovima, to je moje mišljenje. To dete je nastalo iz ljubavi, iz jedne pijane lude noći, ko mu j*** mater, to je proizvod ljubavi. Vodio si ljubav, pa jel si jahao nisi jahao, nazovi to kako god hoćeš, zašto moraš završiti na sudu i to jadno dete maltretirati? Bezobrazluk za oboje, znači treba im oboma uzeti dete - rekao je Maca tom prilikom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading