PEVAČ JAVNO PROGOVORIO O SEVERINI Bez dlake na jeziku progovorio o slučaju koji trese region, ovo niko nije očekivao od njega
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevač Milan Dinčić Dinča dao je svoj sud o situaciji u kojoj se nadavno našla njegova koleginica Severina.

Naime, vrhovni sud u Hrvatskoj oduzeo je starateljstvo pevačici i mnoge poznate ličnosti prokomentarisale su ovu temu, a sada je svoj sud dao i Dinča.

- Ne znam šta da kažem za to, moja supruga je to malo više pratila. Ja manje pratim televiziju i medije, ali ispratio sam. Šta da kažem, sve se dešava sa nekim Božijim razlogom. Ipak, Jelena i ja mislimo da dete treba da odrasta uz majku. Majka je majka, ja sam isto hladniji prema mojoj deci. Ona pazi i da ne padnu, i tako dalje, a ja tu i tamo. Nije mi svejedno, ali opet majka ima taj jači instinkt - rekao je Dinča za Grand.

Podsetimo, nakon što je pevačica Severina otišla na zakazano ročište u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše direktorke Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba, te za slanje uvredljivih poruka direktorki škole Ljiljani Klinger u koju je išao njen sin, sada je zbog drugih optužbi ponovo pred sudom.

Reč je o tužbi koja je podignuta u aprilu zbog incidenta u školi u oktobru 2019. godine. Nakon što se nije pojavila na prethodna dva ročišta, (u novembru i aprilu 2023.), tužba je opet bila pokrenuta. Učiteljica od Severine traži 70.000 kuna odštete.

- Nažalost, moram dolaziti na sud zato što oni koje trebam tužiti ja, oni tuže mene. Po principu, ubijte glasnika - rekla je Severina za 24sata.hr nakon završenog ročišta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading