Elma Sinanović
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Elma Sinanović otvoreno je govorila o svom ljubavnom životu,

Naime, ona je, kako kaže, spremna da uđe u novu vezu, ali sumnja da će je iko voleti kao njen pokojni suprug, kojem je zahvalna za sve što je uradio za nju.

otvorila je dušu o svom ljubavnom životu i priznala da je spremna za novu vezu, ali da sumnja da će je neki muškarac moći voleti kao njen pokojni suprug, kojem za zahvalna za sve što je uradio za nju. 

- Imam udvarača koliko hoćete, uvek ima tih koji dele komplimente, pa se javljaju, ali ljubav je nešto sasvim drugo, ona se desi jednom ili nijednom. Ja sam imala sreću da osetim u životu šta je to ljubav i kad vas neko podržava u svemu, to je bio moj pokojni muž, on je bio moja velika podrška i da nije bilo njega, ja ne bih postala ovo što sam sad. Volela bih da mi se to ponovo desi, ali to će teže ići. Niko nikad neće moći da ga nadmaši - rekla je Elma, koja priznaje da je kućni tip, te da se najlepše oseća u toplini porodičnog doma s ćerkom Hulijom:

- Volim što je kod kuće sve po mom ukusu, kućni sam tip, volim vreme provedeno s ćerkom, ali zbog posla mnogo volim taj kućni ambijent. Opušta me. Ne volim da kuvam, zato moja ćerka Hulija to odlično radi, uvek me iznenadi nekim lepim jelom - priznaje Sinanovićka.

Ćerka joj je, kako i sama kaže, najveći kritičar po pitanju karijere i stajlinga, pa je objasnila zašto uvek sluša njene savete.

- Ćerka mi u brk kaže da li mi nešto dobro stoji ili ne. Toliko otvoren odnos imamo. Za karijeru kad mi kaže, što je vrlo interesantno, uvek bude u pravu. Što se tiče stajlinga i imidža, volim elegantno, a ona me kritikuje da bih mogla da budem više opuštenija. Istina je da je poslušam na kraju za sve - kaže folkerka za Republiku.

Podsetimo, kako su mediji nedavno pisali, Elmina ćerka, Hulija, se udaje za šeika iz Katara.

- Elma je oduševljena budućim zetom. Tamo su svi očarani Hulijinom lepotom. Odnose se prema njoj kao prema princezi. Oni se zabavljaju već neko vreme i odmah su svi znali da su stvoreni jedno za drugo - rekao je izvor tada i dodao da Hulija živi na relaciji Katar-Srbija, ali da će se u nekom trenutku u potpunosti preseliti tamo.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading