Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: MilošMirčetić

Jelena Karleuša snimila je duet sa svetskom zvezdom, reperkom Trinom, koja je do sada sarađivala i sa Lejdi Gagom i Niki Minaž.

Duet sa američkom reperkom definitivno je početak probijanja na svetsku muzičku scenu, što je jelena i najavila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by katrina (@trinarockstarr)

 

- Jelena i Trina uspostavile su kontakt pre nekoliko godina, kada ju je američka reperka zapratila na Instagramu. Često joj je lajkovala fotografije, a onda joj je poslala privatnu poruku u kojoj je pohvalila njenu muziku i stil oblačenja. Jelena joj se zahvalila, ali tu nije bio kraj njihovoj komunikaciji jer su obe izrazile želju za duetom - rekao je izvor blizak našoj zvezdi i dodaje da su se kockice konačno poklopile prošle godine:

- Kad je Jelena radila pesme za albume "Alfa" i "Omega", odlučila je da se oproba u hip-hopu i to je bila prilika da ostvari saradnju s Trinom. Na obostrano zadovoljstvo, snimile su duet u hip-hop stilu, koji je svojstven američkoj reperki, ali koji voli i Jelena - otkrila je osoba bliska Jeleni, pa istakla da postoje dve verzije njihove zajedničke pesme, kao i da će numera uskoro ugledati svetlost dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by katrina (@trinarockstarr)

 

- Karijeru je počela krajem devedesetih godina, a prvi značajni duet imala je 2001. s legendarnom reperkom Misi Eliot. Nakon toga ređala je samo uspehe i sarađivala s brojnim svetskim zvezdama poput Lejdi Gage, Pafa Dedija, Niki Minaž, Lila Vejna i Keli Rouland. Dobitnica je najprestižnijih američkih priznanja, među kojima je i Bilbordova muzička nagrada - završio je izvor za "Informer"

Ove navode potvrdila je i sama Karleuša, koja je nedavno izjavila:

- Imam duet s jednom fantastičnom američkom reperkom, koji nisam uvrstila u albume "Alfa" i "Omega", što ne znači da ga neću izbaciti u narednom periodu. Neću vam otkriti o kome je reč - izjavila je tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading