Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Pevačica Milica Pavlović u medijskoj je ilegali nakon spektakl u Areni, a nakon što se vratila sa odmora, dočekao ju je rođendan kod Žike Jakšića.

Milica je priznala da medije nije očekivala, a potom se osvrnula na period koji je iza nje, a onda priznala zbog čega je naprasno nestala.

- Nije bila ilegala... (smeh) Bila je ljubav upućena ka moru, talasima, suncu, i tako... Odmorila sam se, zaista, nisam očekivala medije sada, ali mi je drago da vas vidim - istakla je Pavlovićeva na samom početku, te dodala:

- Za 13 godina mukotrpnog rada, bez dana odmara... Eto, to je bio razlog! Otišla sam sama na odmor, zato što najbolje tako mogu da porazgovaram sama sa sobom, da čujem svoje misli i da uživam. Da sam krenula sa bilo kim, imam toliko pametne i zanimljive prijatelje, morala bih da pričam sa njima, ali ovako sam se malo iskulirala i baš mi je prijalo. Jela sam koliko sam htela, a najsmešniji momenat je bio kad ujutru donesu čaj ili kafu, i svakog jutra isto pitanje "Jedna šolja ili dve?" ja kažem jedna oni pitaju da li dolazi još neko ja kažem da ne, i onda oni onako "Aha, onda samo jedna", verovatno su mislili a ova jadna mučena, raskinula veridbu ili tako nešto - istakla je Milica.

Pavlovićeva je priznala da joj je odmor bio preko potreban i da je tamo upoznala divne ljude.

- Biti sam na moru je fenomenalno! Upoznala sam neke naše ljude koji su tamo boravili. Niko mi nije dolazio, sama sam ostala na Maldivima... Kao da sam prošla kroz neku raspalu veridbu - smeje se Milica i dodaje:

- Nema plusa, ali plus je u srcu! I to je najbitnije, džaba vam ovako "plus", ako u srcu nije milo. Tako da, zaradićemo parice! Bliži se Dan zaljubljenih, ja ću ga provesti sa drugaricama. Možda sad nađem nekog slobodnog frajera! - rekla je Milica za portal "Republika".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading