Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Pevačica Milica Pavlović održala je spektakularan koncert krajem prošle godine u Areni u Beogradu, a nakon toga misteriozno je nestala.

Nakon što je na deset dana nestala iz medija, njeni fanovi su napravili pravu dramu gde je i šta radi Milica, pa su čak neki od njih bili spremni da se upute u njen rodni kraj u želji da saznaju da nije možda tamo.

Međutim, Pavlovićeva se sada oglasila na društvenim mrežama, otkrivši gde je bila i šta je radila u proteklom periodu.

- Posle više od deset godina karijere sam sebi po prvi put dozvolila taj luksuz da nestanem na 20 dana! Da se isključim iz kompletnog posla, ugasim telefon i sama otputujem daleko od svih. Maldivi su mi pružili ono što mi je bilo najpotrebnije- mir. Da čujem sebe i svoje misli, da se naspavam, odmorim, opustim. I moram da priznam nisam bila loš saputnik samoj sebi na ovom putovanju. Po povratku sam videla ogroman broj vaših poruka i to da ste se malo zabrinuli ali nadam se da me razumete. Na Maldivima se desila posebna magija, taj mir taj raj i energija su me ispirinsali da sam prvi dan kad sam sletela u Srbiju i uletela u muzički studio. Odužiću vam se za ovo što sam vas stresirala. Pametno sam iskoristila i sigurna sam da ćete voleti ono što mi je "kliknulo" dok sam sedela na plaži i razmišljala o tome šta je to što bi vas oduševilo i što žele moji fanovi. I mislim da smo na nekoliko koraka od toga. Love M. - napisala je Milica na svom Instagram profilu.

Podsetimo, pevačica je dvadeset trećeg decembra prošle godine održala koncert u Areni, a Milica ne krije da je ogromnu sumu novca dala za koncert. Samo nakit za to veče bio joj je 86.000 eura.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading