Dvorac Jane Todorović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Porodica folk pevačice Jane Todorović veoma je imućna. Pevačica je dosta novca zaradila kroz godine pevanja, izdavanja pesama i nastupanja širom regiona, ali njen suprug, biznismen Sveta Todorović, takođe je veoma imućan čovek.

Pored imovine koju poseduju u Beogradu, porodica pevačice ima i dvorac u Nemačkoj koji je pre nekoliko godina kupio njen svekar.

Ipak, Jana je poznata po svojoj skromnosti, te ne voli da govori javno o novcu, kao ni da se hvali nekretninama i skupocenostima koje poseduje, te se tako zna samo da se dvorac zove Kago Todorović.

Dvojac koji izgleda kao iz bajke, urađen je u baroknom stilu, njeni fanovi imali su prilike da ga vide u spotu jedne Janine pesme.

- Nemam ja dvorac. Ima moja porodica. Tamo sam snimila spot za jednu pesmu. To je dvorac mog svekra, kupio ga je pre pet godina, ja sam ponosna što sam njegova snajka. Prelepo je tamo, zaista – rekla je Jana svojevremeno za domaće medije.

Vrednost ovog dvorca je, kako preonse domaći mediji, preko deset miliona evra, a u sklopu ogromnog imanja oko vile nalazi se i privatno jezero sa pogledom na prirodu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading