Jovana
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Atraktivna voditeljka Jovana Jeremić iza sebe ima brak sa Vojislavom Miloševićem sa kojim ima prelepu ćerku Leu.

Ona danas uživa u ljubavi sa svojim emotivnim partnerom Draganom, Jovana ipak nije zaboravila svekrvu Zoricu, koja je preminula sredinom prošle godine, a kako je i sama voditeljka isticala više puta, ona joj je bila najveća podrška.

 

 

Jovana je sada na svom Instagram profilu podelila dirljivu fotografiju sa njom i još jednom joj se zahvalila na svemu.

- Moja prva svekrva. Moja ljubav, moja duša, sve moje. Moja radost, moja inspiracija. Umetnost. Kreacija. Beskrajno sam je volela i volim je još uvek. Čini mi se i više jer je nema. Svaki dan te se setim, Zoko. Užasno mi fališ. Nema je da sedimo na terasi i pijemo kafu, palimo po koju pljugu( ja krijući, naravno). Moja prva svekrva me je gurala napred, uvek mi je govorila da ja moram da radim, da pripadam samo sceni i da je scena moj život. Žena, koja me je podržala kada nije niko. Moja Zoka, moje sve. Za sve što dolazi, nedostaješ. Tvoja snajka - napisala je Jeremićka.

Podsetimo, Jovana je bila je u šopingu u nekoliko skupocenih radnji u Beogradu i nije propustila priliku da se svima pohvali kako danas nosi samo brendirane krpice.

Ona se fotografisala dok je sedela u radnji i ispijala šampanjac, sa kesama oko sebe u kojima su stvari koje je pazarila.

- Najbolje žene zaslužuju najbolje i najkvalitetnije stvari. Kada sam studirala, rekla sam sebi da ću postati toliko dobra da ću biti neizbežna, i toliko posebna da ću zasluživati samo najbolje. U svemu - poručila je.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading