Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Voditeljka Jovana Jeremić trenutno ne odgovara na pitanja medija, niti daje intervjue.

Ona je sama najavila da joj je potrebna pauza i odmor, ali je i dalje aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu.

Naime, Jovana je bila je u šopingu u nekoliko skupocenih radnji u Beogradu i nije propustila priliku da se svima pohvali kako danas nosi samo brendirane krpice.

Ona se fotografisala dok je sedela u radnji i ispijala šampanjac, sa kesama oko sebe u kojima su stvari koje je pazarila.

- Najbolje žene zaslužuju najbolje i najkvalitetnije stvari. Kada sam studirala, rekla sam sebi da ću postati toliko dobra da ću biti neizbežna, i toliko posebna da ću zasluživati samo najbolje. U svemu - poručila je.

Podsetimo, s tim u vezi ona je jutros podelila fotografiju preskupe torbe marke Hermes na koju i dame u Holivudu čekaju mesecima kako bi se dokopale svog unikata.

A kako se Jovana ne oglašava za medije, mi smo se čuli sa njenom bliskom prijateljicom koja nam je otkrila detalje.

- Jovana je torbu dobila na poklon od jednog prijatelja. U pitanju je prelepi model u boji senfa, dobila je čuveni Birkin komad koji žene obožavaju - započela je Jovanina drugarica i nastavila:

- Poverila mi se da je tom prijatelju učinila veliku uslugu, pa je on hteo da joj se oduži, to je sve. Baš se obradovala torbi, nije mogla da veruje jer je ona pomogla od srca, nije ni očekivala, a kamoli tražila nešto za uzvrat - zaključila je Jovanina prijateljica za Alo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
momci

06.02.2024 11:52

Brendirane krpice made in Istambulski Bazar😭😭😂😂😂😂