Neda Ukraden
Foto: Alo/FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Španija će se ove godine na Evroviziji predstaviti sa pesmom "Zorra" koju izvodi grupa "Nebulossa". Međutim, upravo zbog te numere digla se velika prašina na društvenim mrežama.

Naime, mnogi korisnici društvenih mreža tvrde da su Španci ukrali pesmu Nede Ukraden koju je ona izvodila 2020. na Beoviziji.

U pitanu je, inače, numera "Bomba". Oni su  su objavili i snimak na kom su uporedili ove dve numere.

- Izvinite, Španci, ali mi smo imali Nedu Ukraden još pre 4 godine - stoji u jednoj od objava na društvenim mrežama nakon čega su se nizali komentari ostalih pratilaca pomenute stranice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJEBANO (@sjebano2)

 

- Da li je moguće ovo?!, I prošle godine se isto desilo sa Darkom - bili su samo neki od komentara, a onda su pojedini primetili sličnost španske pevačice sa Severinom: "Otkad Severina nastupa za Španiju?

Podsetimo, ove godine predstavnik Srbije nastupiće u prvoj polovini prvog polufinala koje će biti održano 7. maja. Ove godine "Pesma Evrovizije" održava se u Malmeu 7. i 9. maja. Predstaviće se 37 zemalja, a Velika Britanija, Francuska, Španija, Nemačka i Italija, te prošlogodišnji pobednik Švedska, nastupiće direktno u finalu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading