Anica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poznati glumac Lazar Ristovski uživa u ljubavi sa 39 godina mlađom partnerkom, Anicom Lazić, a par ne krije svoju ljubav.

Anica neretko ističe stvari koje je fasciniraju kod njega.

Lazar (značenje: "Bog pomaže"). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako - pisala je ona nedavno na društvenim mrežama, pa se direktno obratila glumcu:

- Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca - istakla je Lzićeva.

Anica takođe tvrdi da nikad u životu nije bila ispunjenija.

- Pre nego što sam te upoznala, bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi - pisala je na Instagramu nedavno.

Anica se oprobala u svetu glume u par domaćih ostvarenja, u "Drim Timu" i "Popadiji", iako po profesiji nije glumica.

- Nije glumica. Gluma joj je hobi - navodila je Ljiljana Blagojević, glumica  poznata po ulogama u "Mirisu kiše na Balkanu" i "Budvi na pjenu od mora".

- Nisam mislila ništa loše. Samo sam napisala da nije završila Fakultet dramskih umetnosti. Nisam želela nikoga da nipodaštavam, pogotovo ne mlado stvorenje. Samo sam mislila na to da je završila drugi fakultet i da nije glumica - govorila je glumica za "Telegraf".

Podsetimo, Lazar i njegova mlada devojka prvi put su se u javnosti pojavili zajedno u novembru prošle godine, na jednom događaju u Novom Sadu. Tada se na njihovim licima videlo zadovoljstvo i koliko ih zapravo ispunjava taj odnos.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading