Anica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumac Lazar Ristovski (71) od prošle godine uživa u ljubavi sa koleginicom Anicom Lazić (32), a o njihovoj romansi ne prestaje da se priča, a jedan od glavnih razloga je ogromna razlika u godinama koja se često komentariše.

Anica je na društvenim mrežama nedavno podelila poruke koje je ppoželea da svi vide, a u kojima se, po svemu sudeći, pronašla.

- Čestitke na hrabrosti što sledite svoje srce! To ne može biti pogrešno, ako su vaše namere časne! - pisalo je u jednoj poruci, dok je Anica uzvratila sa emotikonom srca.

- Draga Anice, imam neopisivu potrebu da ti pošaljem najveći zagrljaj zbog toga što si svoja, hrabra i ponosna! Svedočila sam velikim, karmičkim ljubavima, koje su pobedile sve moguće fizičke prepreke i jedina istina u univerzumu je da je ljubav sve. "Nema puta od tijela do tijela, duše jedna drugoj putuju", živela! - glasila je druga poruka, propraćena citatom iz pesme Dina Merlina, a Anica je i ovoj korisnici Instagrama poslala srca.

Anica je još par puta delila poruke koje joj drugi šalju povodom veze sa Ristovskim, pa se može naslutiti da je Lazićeva itekako ponosna na odabir partnera.

Prave ljubavi zrače, to znamo mi koji ih živimo. Oni koji ne razumeju, nažalost, ne razumeju jer nisu osetili i ne treba ih kriviti. Vi ostanite inspiracija, sve najbolje! - napisao joj je jedan korisnik Instagrama, pa je Lazićeva javno odgovorila:

- Jedna od najlepših poruka danas, hvala!

Podsetimo, Ristovski i Anica obelodanili su svoju vezu u oktobru prošle godine, glumac je tom prilkom naveo da je Anicu upoznao mnogo kasnije i da nema veze sa razvodom od bivše supruge.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading