Mira i Ceca
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Pevačice Maja Berović i Ceca Ražnatović su nedavno predstavile javnosti obradu pesme "Ne računaj na mene", koju su u originalu izvele Ceca i Mira Škorić pre mnogo godina. 

Ceca je sada progovorila o tom duetu, a dotakla se i Mire, s kojom više nije u dobrim odnosima, a koja se prva oglasila i osula šaljbu po Maji i Ceci kada je njhova verzija objavljena:

Na Majinu ideju smo ponovo snimili pesmu ''Ne računaj na mene'', koju sam prvobitno snimila sa Mirom Škorić, koja je gostovala na mom albumu. Maja je želela to da snimimo za potrebe Novogodišnjeg programa. Snimile smo to začas, s puno ljubavi... Publika je to odlično prihvatila. To me je mnogo usrećilo - rekla je Ceca u emisiji "Premijera" na Pink televiziji.

Podsetimo, kada se Mira oglasila ovim povodom, nije imala nimalo reči hvale o koleginicama. Ceca joj je čak i kuma, ali godinama nemaju kontakt.

- Dragi moji, pošto se ona (ja) Mira Škorić, nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu više da ćutim dok ti laješ. Tebi ću reći mala nevaspitana nedopr*ana glupačo. S obzirom da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela - napisala je Mira na svom nalogu na Instagramu, pa dodala:

- Presrećna sam kada mladi, dobri pevači urade obrade starih pesama, ti nisi mlada, a i pevaš jadno. Svaka mlada Zvezda Granda je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara, kako kažeš (nikad čula pesmu). Ti ne možeš sebe da oživiš, a pesma "Ne računaj na mene" živi i bez vas dve. Mogu mnogo gore budi sigurna, zato bolje ćuti, zato što sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi.

Inače, Karleuša je nedavno izjavila da Mira i ona moraju da snime takođe pomenutu pesmu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading