Mira o Maji i Ceci
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačice Maja Berović i Ceca Ražnatović su nedavno predstavile javnosti obradu pesme "Ne računaj na mene", koju su u originalu izvele Ceca i Mira Škorić pre mnogo godina. 

Berovićeva je u jednom intervjuu istakla da ne zna zašto se Mira ljuti, da smatra da je trebalo da pošalje "šampanjac i bombonjeru", jer bi ona to uradila da je neko uradio kaver njene pesme.

Mira se sada po prvi put oglasila i iznela brojne uvrede na račun koleginice. Iako nijednom nije pomenula njeno ime, svi su shvatili o kome je reč. 

- Dragi moji, pošto se ona (ja) Mira Škorić, nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu više da ćutim dok ti laješ. Tebi ću reći mala nevaspitana nedopr*ana glupačo. S obzirom da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela - napisala je Mira na svom nalogu na Instagramu, pa dodala:

- Presrećna sam kada mladi, dobri pevači urade obrade starih pesama, ti nisi mlada, a i pevaš jadno. Svaka mlada Zvezda Granda je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara, kako kažeš (nikad čula pesmu). Ti ne možeš sebe da oživiš, a pesma "Ne računaj na mene" živi i bez vas dve. Mogu mnogo gore budi sigurna, zato bolje ćuti, zato što sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi.

Podsetimo, Maja Berović izjavila je da ne voli da vodi medijske ratove, kao i da ne očekuje Mirinu reakciju. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading