Đorđe David
Foto: Alo/Foto: Alo/A. Nalbantjan

Muzičar i član muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Đorđe David, organizovao je danas u Beogradu konferenciju za medije povodom stravične nesreće koja se desila u Makedoniji.

Naime, nakon što je uputio iskreno saučešće porodici preminule žene, on se osvrnuo na samu nesreću i istakao da je sve bilo jako strašno i potresno.

Đorđe je otkrio i zbog čega je morao toliko dugo da se zadrži u Makedoniji.

- Nekih desetak dana sam bio tamo, imao sam obaveze u vidu veštačenja, radili su tragove kočenja itd, imao sam veliku pomoć od samog starta od dvoje ljudi dole. Imam advokata koji me je zastupao tamo, imam ga i ovde u Beogradu. Jednom godišnje ću morati da se javim u Tužilaštvo ili kada budu oni naložili, to je moja obaveza sada - rekao je on i dodao:

- Tri četiri dana pre nemilog događaja sve je išlo super, bio sam srećan i ponosan na sebe i na bend, javljao sam se kući... U subotu ujutru kada sam krenuo, bila je nenormalna oluja i vejavica koja je bila baš iznenađenje. Stigli smo u Skoplje, popili smo kafu, negde oko 7:15 uveče sam krenuo za Beograd, negde oko 2.400 metara pred granicom se ta priča desila. Toj priči je predhodilo to da je devojka ušla u suprotnu traku autoputa i direktno se sudarila sa automobilom gde su svi povređeni, ne znam šta je poslednja informacija. Osoba koja je bila u automobilu koji je pogrešio pravac, majka devojke koja je bila za volanom, iz totalnog šoka žena je izašla napolje, ne znam šta se desilo ni kako. Bila je nepovređena ili sa lakšim povredama, ja iz jednog snopa svetlosnog koji mi je došao sa desne strane, od pumpe koja se nalazila sa desne strane, ušao sam u totalni mrak. U tom trenutku sam uleteo u oblake magle, smanjio sam brzinu i u jednom trenutku mi se učinilo da nešto nije okej. Sve se desilo u sekundi. Ja sam skrenuo desno da siđem sa autoputa da promašim sve što se oko mene nalazilo, ta nesreća, primetio sam ženu sa belim kaputom i to se desilo. Auto kada se zaustavio, ja sam iskontrolisao sebe, izašao iz auta, to što sam video to je bilo strašno. Nisam znao šta se dešava. Video sam čoveka kom je glava bila otvorena, mislio sam da sam njega udario. Mene su odvezli u bolnicu, posle su mi rekli da sam udario ženu - rekao je Đorđe David.

Podsetimo, Đorđe David učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula jedna žena. On danima nije mogao da se vrati u svoju zemlju sve dok je trajala procedura i dok su se ispitivale okolnosti nesreće. 

Alo/AnaSabotinovski

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading