DARA BUBAMARA ZAPALILA PLAŽU U DUBAIJU! Pevačica objavila vrele fotke, grudi prelivaju iz kupaćeg
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Dara Bubamara poznata je po luksuznom životu, a sada je otputovala na još jednu prestižnu destinaciju na odmor.

Naime, pevačica trenutno boravi u Dubaiju odakle se gotovo svakodnevno oglašava putem svog Instagram naloga, a njena poslednja objava obasuta je komentarima.

Dara je postavila fotografiju u plavom bikiniju istakavši svoje bujno poprsje, a nakon poziranja odmah je javno podelila fotku. Komentari na račun izgleda ove pevačice su se samo nizali.

- "Grudi će ti eksplodirati", "brutalno dobra", "bukvalno goriš" - bili su samo neki od komentara.

Inače, Dara Bubamara nedavno se vratila sa turneje u Americi, na kojoj je kako se navodi, za 10 dana zaradila oko 300.000 evra.

Ona je sada priznala da planira kupovinu još jedne nekretnine, ali i da "malo ima koliko je zaradila".

Podsetimo, pevačica je istakla da svoj novac nikada nije sebično čuvala samo za sebe.

- Svi znaju koliko zarađujem i od koje godine pevam. Ja 30 godina radim bukvalno svakog vikenda. Počela sam kao devojčica, išla sam u saobraćajnu školu i pevala sam sa svojim bendom. Prijatelji za mene kažu da sam mali mrav. Koliko sam zaradila, malo i imam. Svima sam pomagala, davala, kupovala poklone... Zato mi Bog uvek daje i sve mi se vrati. Ne kajem se što nemam onoliko koliko bi trebalo da imam s obzirom na to koliko sam zaradila, ali imam dovoljno za lep i pristojan život. Kod mene je uvek na prvom mestu zdravlje, za ostalo me baš briga. Kako zaradim, tako potrošim. Meni pare nisu nikad bile najbitnije - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading