Milica i Dara
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Pevačica Dara Bubamara je navodno žestoko zamerila koleginici Milici Pavlović zbog toga što je "iskopirala" njen koncert u beogradskoj Areni.

Dari je gost na koncertu koji je održala 2018. godine bila pevačica i bivša drugarica Jelena Karleuša, a Dara je svojim prijateljima u razgovoru ispričala da joj se uopšte nije svideo Miličin koncert u beogradskoj Areni, kao i da ga je u mnogim delovima iskopirala. 

- Sve nas je iznenadilo što Dara pljuje Milicu u društvu, posebno što je do sada uvek imala lepe reči za nju i njen uspeh. Ipak, njoj je zasmetao Miličin koncert u Areni, za koji je rekla da ga je u nekim delovima iskopirala "jedan na jedan". Posebno ju je iznervirao deo kada se na bini pojavila njena bivša, a sadašnja Pavlovićkina drugarica Jelena Karleuša. Dara smatra da je Milica celu ideju uzela od nje, i od načina pojavljivanja i ponašanja na sceni, koncepta, pa i kostima, priče... Baš je poludela i nije štedela reči i ružne komentare na njen račun. Posle je komentarisala i da nije bilo lepo od nje kako se u javnosti ponela prema Ani Nikolić u jeku afere "Provereno" i da je u tom sukobu apsolutno bila na Aninoj strani - završava izvor za "Kurir". 

Pevačica je pre nekoliko dana javno podelila snimak na kojem igra u svom prepoznatjivom stilu u jednoj emisiji, pa i tom prilikom potkačila Pavlovićevu. 

- Jedna je Dara Bubamara! Džabe Milice Pavlović, ovakvu energiju i harizmu "provereno" možeš samo da sanjaš - pisalo je uz Darin snimak iz 2003. godine koji je objavio jedan od njenih pratilaca. 

BONUS VIDEO:
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading