Dušica
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević punih 25. godina se bavo ovim poslon, a nedavno je napustila televiziju Pink na kojoj je radila deset godina i svoju karijeru nastavila na Hajp televiziji. 

Dušičin rad na "Pinku" obeležilo je vođenje rijaliti programa, prvo šest sezona "Zadruge", a potom je na početku nove sezone "Elite" odlučila da da otkaz. 

Iako su komentari publike na njen rad uglavnom bili pozitivni, u jednom trenutku počeli su da se pojavljuju negativni u kojima su se mogle pročitati optužbe da Dušica vodi emisiju u alkoholisanom stanju. 

Ona je to tada oštro demantovala, a sada je u jednoj emisiji detaljnije govorila o tome. 

- Sada više ne čitam komentare. Ja ni vodu ne pijem kad radim, a vole ljudi da kažu da li si popila. Ja ne izađem u grad dan pre nego što imam emisiju. Imaš pravo i na grešku. Nikada se nije desilo da pijana vodim emisiju, ali sam imala momente kada mi se nešto desi privatno neposredno pred emisiju i prosto te poremeti. Bilo je onih trenutaka kada sam imala najveće borbe, a da to niko nije primetio - rekla je tada u emisiji "Show se nastavlja" na Blic Tv.

- Čekaj, konkretno, jesi li zaista nekad bila pod dejstvom alkohola kad si nekad vodila program? - upitao je voditelj. 

- Pa šta i da jesam?! - odgovorila je Dušica očigledno zbijajući šalu. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading