Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Čim je prešla da radi na Hype TV Ana Ćurčić je dobila podršku od Dušice Jakovljević koja je sa Pinka takođe došla na pomenutu televiziju.

A osim što su se odmah našle kao koleginice, sudeći po njihovim objavama obe su na dobrom putu da postanu i dobre prijateljice.

Naime, Dušica je na svom Instagram nalogu objavila video klip sa Anom gde dve koleginice uživaju na Jahorini. Kako su naglasile, obe su po prvi put na ovoj prelepoj planini i nameravaju da uče da skijaju.

Njih dve su spojile lepo i korisno i nakon obavljenog posla u Sarajevu, gde su otputovale poslom, objavile su video sa planine gde očito uživaju.

Sudeći po osmesima i raspoloženju koje možete i sami videti u videu na početku našeg teksta, zaista su na dobrom putu da zajedno rade, ali i druže se i provode.

A i zašto da ne? Obe imaju odraslu decu, lepoi izgledaju, lep im je i posao, pa im je ostalo samo da se druže i uživaju. 

Podsetimo, pre nedelju dana Ana Ćurčić je objavila da počinje da radi na TV Hype, a Dušica joj je među prvima poželela dobrodošlicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zana

26.01.2024 19:08

Ana u isoj profesiji sa Dusicom. ? Svasta !

Da

26.01.2024 21:19

Bravo za Anu i Dušicu, super ste devojke..