Andrijana Lazić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica iz Republike Srpske, Andrijana Lazić, izgubila je život padon sa 24. sprata sa zgrade u Dubaiju, okolnosti njene smrti još uvek nisu poznate, a javnost je ova vest duboko potresla.

Njena porodica želi da sazna istinu o tragediji, zbog čega je otac Nebojša Lazić, inače policijski službenik, angažovao privatnu detektivsku agenciju koja će slučaj vratiti na početak i otkriti apsolutno sve detalje u vezi sa smrću njegove mezimice.

- To uključuje opsežno istraživanje od trenutka kada je Andrijana sletela u Ujedinjene Arapske Emirate, preko mesta gde je izlazila, s kim se viđala i na koji način je provodila vreme na odmoru. Kako je pevačicin otac izjavio, on planira odlazak u Dubai kako bi sam učestvovao u istrazi. - Porodica ne može da se pomiri sa ovom tragedijom. Svi se i dalje pitaju da li je moglo drugačije. Sve im je sumnjivo. Otac ne želi ništa de prepusti slučaju i zato je angažovao agenciju koja se bavi baš ovakvim slučajevima. Nebojša insistira na tome da od prvog do poslednjeg dana dobije sve snimke kuda mu se ćerka kretala, a naročito teži da dobije snimke iz hotelu gde je odsela s drugaricama. Neće imati mira dok ne utvrdi sve činjenice. Prijatelji i dalje dolaze kod porodice, izjavljuju saučešće ukućanima jer je ta familija veoma cenjena u tom mestu - završava sagovornik.

Podsetimo, njen otac, napisao je na svom Instagram profilu da će da se uključi u istragu vezanu za smrt ćerke, te da će otići direktno u Dubai.

- Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi - rekao je Lazić.

Kurir

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading