JAVNOST U ŠOKU! Ovo je pravo ime folkera Mitra Mirića, komentari samo pljušte
Foto: Printscreen/Printscreen/Amidži šou

Pevač Mitar Mirića je stekao status legendarnog pevača narodnih pesama, ali se o njegovom privatnom životu ne zna previše.

Naime, na Tviteru je otkriveno da se pevač zapravo zove Dimitrije, što je mnoge iznenadilo s obzirom na to da je u javnosti poznat kao Mitar Mirić.

- Možda vam ovo neće promeniti život, ali malopre sam ostao zatečen informacijom da se Mitar Mirić zove Dimitrije - stoji u objavi.

Ubrzo su usledili komentari ispod objave: "Kako molim?!", "Ne mogu da verujem"...

Podsetimo, u medijima se 2019, godine proširila vest da je pevač Mitar Mirić pored dugogodišnjeg braka sa suprugom Suzanom, navodno u navodnoj vezi sa izvesnom Draganom Janićijević.

Kako se pisalo, folker je započeo vezu sa mladom pevačicom iz Prokuplja, dve godine pre nego što je sve dospelo u javnost.

Nakon što se u javnosti pročulo o vezi folkera i 30 godina mlađe pevačice, spekulisalo se da je Mitra supruga izbacila iz kuće.

Pevač se posle svega oglasio i naveo da nije u vezi sa Draganom, te da je ona samo htela da ga iskoristi zarad popularnosti.

- To ona radi da bi sebi digla cenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika, i tako. Idemo dalje - izjavio je tada Mirić jednom prilikom i poručio da nije izbačen iz porodičnog doma.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading