Mitar Mirić
Foto: Alo/Printscreen

U medijima se 2019, godine proširila vest da je pevač Mitar Mirić pored dugogodišnjeg braka sa suprugom Suzanom, navodno u vezi sa izvesnom Draganom Janićijević.

Kako se pisalo, folker je započeo vezu sa mladom pevačicom iz Prokuplja, dve godine pre nego što je sve dospelo u javnost.

Nakon što se u javnosti pročulo o vezi folkera i 30 godina mlađe pevačice, spekulisalo se da je Mitra supruga izbacila iz kuće.

Pevač se posle svega oglasio i naveo da nije u vezi sa Draganom, te da je ona samo htela da ga iskoristi zarad popularnosti.

- To ona radi da bi sebi digla cenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika, i tako. Idemo dalje - izjavio je tada Mirić jednom prilikom i poručio da nije izbačen iz porodičnog doma.

- Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći - ništa! To je deo profesije. Svakog zakači ponešto. Neću da se pravdam, nismo na sudu. Nema ništa od toga i to je to - rekao je tada.

Međutim, Lepa Gaga je i nakon skandala nastavila sa provokacijama na račun pevača, pa je tako na svom Fejsbuk profilu izbacila njegovu pesmu "Glas razuma".

- Ja i moja malenkost. Najlepši spot - napisala je ona uz objavu.

Čini se da se tu zaustavila, te više nije kačila ništa što ima veze sa Mitrom Mirićem na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, Mitar Mirić retko govori o svojoj supruzi, samo je jednom na svojoj stranici na Fejsbuku objavio sliku žene sa unukom.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading