Tamara Đurić
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Kontroverzna starleta Tamara Đurić poznata je po britkom jeziku i nikada se do sada nije libila da svoje mišljenje kaže javno, pa je tako bilo i ovoga puta.

Ona je upitana da prokomentariše najudarniji par u Eliti, Janjuša i Aneli, a dok je za Marka imala lepe reči, Ahmićevu je žestoko potkačila i dodelila joj brutalne epitete.

- Ovom prilikom bih Janjušu izjavila saučešće, jako hrabro što je odlučio da tako nastavi život, retki su ljudi koji to mogu. Svaka čast na tome. Maja je pokazala emociju, ona je tako vrcava i veselog duha, ali vidi se da nije loš čovek - rekla je Tamara, pa se osvrnula na Aneli:

- Žena koja je ostavljena, prevarena, imala je muža za kog nije sigurna da je imala, a imala je još jednog dečka, pa se zaljubila u čoveka koji ima dete i ženu. Ja sam jako patrijarhalno vaspitana. Ko sam ja da osuđujem, ima negde neko ko to prati. Ono što mi je čudno je da uopšte Aneli može da se raspravlja i da tera mak na konac s čovekom koji je izgubio člana porodice - istakla je Đurićeva, a onda nastavila  paljbu po Aneli.

- Mislim da je tu više prijateljska emocija. Maja ima svoje promene raspoloženja, voli da zameni frajera što je u mladosti dozvoljeno. Janjušu je sve, pored njegove divne žene i deteta, samo zabava. Mislim da je ljubav prema domu i detetu najbitnija. Ne može da te potrese neka trećerazredna prostituka iz Bosne ili odakle je beše - rekla  je starleta u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

Podsetimo, buran odnos Aneli i Janjuša pod budnim okom je javnosti, a nakon što se Janjuš vratio u Elitu, oni su se ipak pomirili i izgladili odnose, te tako ponovo prisustvujemo burnim scenama u pomenutom rijalitiju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading