Tamara Đurić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Starleta Tamara Đurić nekoliko puta se oglašavala po pitanju Selme Bajrami kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju, nakon što je pokazivala dvoglavog orla, simbol velike Albanije. 

Tamara je sada u emisiji kod Ognjena Amidžića prokomentarisala skandal koji danima trese javnost. 

- Njen slučaj je završen, da će tako da završi svaki sledeći slučaj koji podrubljivo bude pričao o našoj državi, a mi kao gostoprimivi Srbi dozvoljavamo da svi onako po nama, da ne upotrebim tešku reč, ali da to zloupotrebe, a ona kao jedinka, tako iskoristi. Drago mi je što smo napokon počeli da poštujemo sebe i da sistemom eliminacije, uklanjamo neprijatelje, mislim to su možda teške reči, ali neko ko nam ne misli dobro i ta cela zamisao velike Albanije, ali svako ko hoće nas da suzi, nije dobrodošao u našu zemlju - rekla je Đurićeva, pa nastavila: 

- Svako je dobrodošao u zemlju, bez obzira na sve, mi smo stvarno gostoljubivi i više nego što treba, a ovo je bilo stvarno ponižavajuće i da država nije tako odreagovala, to bi bilo onako da mi dozvoljavamo da urinira po nama. Opet bih naglasila, možda ona to nije, svesno ili nesvesno uradila, ali prosto taj simbol se zna šta označava - rekla je Tamara u emisiji ,,Amidži šou".

Podsetimo, Selma Bajrami pre nekoliko dana je, kako je Alo! prvi saznao, pokušala da uđe u Srbiju, nakon čega joj je zabranjen ulazak u našu zemlju. 

Nakon toga je pevačica ipak objavljivala snimke iz Beograda na kojima peva i provocira stihovima određenih pesama. Bajramijeva je nastavila da se oglašava putem mreža i šokantnim komentarima nastavila da provocira zbog celokupne situacije. Ona je juče nakon svega u svoj skandal uvukla i Novaka Đokovića, pa navukla još veći gnez srpske javnosti. 

- Novak Đoković sedi i smeje se sa Rita Orom (glasnogovornicom i zagovornicom velike Albanije) i ništa? Tada se smejemo i pravimo mimove. Ne želimo i ne upoređujemo već pričam koliko je banalno i jedno i drugo. Dok se ljudima koji nisu naši sugrađani zabranjuje pokazivanje orla, š..... ne moraju da lepe tablice dok prolaze kroz Srbiju - glasi stav koji je podelila, i očigledno podržala.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading