Katarina Rebrača
Foto: ATA IMAGES/Alo

Poznata manekenka Katarina Rebrača uhapšena je davne 2010. godine.

Naime, tada su prvi put u javnost dospele informacije da je preko svoje fondacije proneverila 22 miliona dinara, koje je namenila za humanitarnu pomoć.

Inače, Rebrača je započela karijeru kao manekenka, a pored humanitarne fondacije imala je i modnu agenciju. Bila je i voditeljka i glumica. A onda joj se dogodio skandal sa hapšenjem i od tada se povukla sa javne scene.

U Njujorku je živela do pete godine, a potom se preselila u Beograd. Šest godina kasnije sa majkom Spomenkom Bogunović otišla je u Los Anđeles, a potom i u Njujork, gde je započela manekensku karijeru. U Beograd se vratila 2000. i započela privatne poslove, kao i rad na fondaciji.

Katarina sada ima 51 godinu, izgleda  drugačije, skoro je neprepoznatljiva. Sudeći po njenim objavama, najviše vremena provodi u Njujorku.

Podsetimo, u Višem Sudu u Beogradu prošle godine je izrečena presuda bivšoj manekenki Katarini Rebrači i njenim saradnicama koje su se teretile za zloupotrebu položaja i uzimanje novca iz Fonda za prevenciju raka dojke.

Sve tri optužene oslobođene su optužbe i proglašene nevinim za delo koje im se stavlja na teret, prenosi Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading