Indi i Mina
Foto: Shutterstock/Foto: Alo/ilustracija

Skandal koji je dugo drmao domaću estradu, a drma i dan danas, definitivno je brutalna tuča između Mine Kostić i Indi Aradinović.

Žestok sukob dve koleginice desio se na Grandovom festivalu, sada već davne 2008. godine, a Mina se sada dotakla ovog skandala i priznaje da one i dalje nisu u dobrim odnosima.

Jedan od najvećih estradnih skandala je bila tuča između dve koleginice Mine Kostić i Indire Aradinović Indi na Grandovom festivalu 2008. godine.

Ne znam ko je nagovorio tu osobu. To mi je jedini skandal da me je ona napala, a sve je išlo uživo. Onda sam ja odreagovala, nisam očekivala da će da me gurne. Pri tom je bila, imala je koliko kilograma tada. Izenadila sam se i onda sam napravila haos. Kažem „boli me uvo“. Neka dođu i Brena i Saša, sad ću da napravim haos. Ma niko mi ništa nije rekao. I Brena i Saša, svi su me podržavali - počela je Mina, pa nastavila.

- Meni je žao što se to desilo ali ona je pokazala i sa rođenom sestrom da je imala takav skandal. Jako je ružno - rekla je Mina.

- Tu je zapravo najdeblji kraj izvukao moj suprug koji je pokušao da ih razdvoji i dobio batine, a onda je Mina bila ljuta na njega - rekla je voditeljka Vesna Milanović , a Mina je potvrdila:

- Jesam, mislila sam da je nju branio, a ja sam bila sama. Nema niko mene da razdvaja. Kad me neko napadne, ja napadam - priznala je pevačica u emisiji "Grand specijal".

Podsetimo, Mina je od nedavno ponovo u žiži interesovanja, nakon što je prijavila bivšeg dečka policiji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading