Indi
Foto: Alo/Printscreen

Pre nekoliko godina Indi Aradinović doživela je pravi šok na svadbi kada je jedan navodno od gostiju počeo da puca iz vatrenog oružja u njenoj neposrednoj blizini.

Dok je mirno pevala, pevačica je trčeći napustila lokal držeći se rukama za glavu, pišu domaći mediji. 

Nakon incidenta, Indi se oglasila na društvenim mrežama ističući da oružje nije predviđeno za zatvorene prostore, bez obzira da li je lažno ili ne. Istakla je da se ne oseća lepo tamo gde se puca, već gde se veseli na normalan način uz muziku i pevačicu.

Pored ovog nemilog događaja, pevačica je takođe prošla kroz životnu opasnost usled zahvata kom se podvrgla - operacije smanjivanja želuca.

Tokom zahvata su se javile brojne komplikacije, a Indi je dugo bila u opasnosti, nakon čega je usledio dug i težak oporavak.

Danas izgleda bolje nego ikada, a otkrila je da je recept za njenu dobru liniju upravo bila ova operacija, za koju ističe da je platila visoku cenu, ali da je to učinila zarad lepote, dobrog izgleda i zdravlja. Takođe, istakla je da voli da se zdravo hrani kada ima priliku, ali da ponekad posegne i za brzom hranom.

Kada je reč o ljubavnom životu, Indi je izjavila da se fokusira na sebe i svoje zdravlje, te da nije u žurbi da pronađe partnera. Istakla je da je trenutno posvećena sebi i da uživa u slobodi koju ima. Ova iskrena izjava o ljubavnom životu oslikava njenu snažnu životnu filozofiju i posvećenost sopstvenom blagostanju.

Indi Aradinović je kroz život prolazila kroz različite izazove, ali je svaki od njih prevazišla sa izuzetnom snagom i hrabrošću. Njena borba za zdravlje, dobru liniju i slobodu inspiriše mnoge njene fanove, dok njeni iskreni stavovi o životu dodatno doprinose njenom uticaju na javnost.

(Republika)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading