Đina Džinović
Foto: Printscreen/Foto: Ilustracija

Naslednica folk pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović, Đina, nikada nije krila da je par sitnice korigovala na sebi.

Naime, ona je u više navrata i na svom Instagramu, prilikom ćaskanja sa pratiocima, otkrila šta je to sve promenila na svom licu, ali i telu.

Đina je priznala da je ubrizgala 3 militra hijalurona u usne, kako bi joj izgledale lepše i punije, ali to nije sve.

Mlada ćerka poznatog para, koju prati veliki broj ljudi na mrežama, takođe je imala i problem sa kilogramima, ali problem sa udebljanim kukovima rešila je takođe korekrijom.

Đina je, navodno, ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskim filera u kukove, kako bi dobila izgled Kim Kardašijan.

Spekulisalo se da je Đina korigovala i nos, budući da je znatno drugačiji, a mnogu se naći i komentari da je ugradila si silikone, iako to do sada nije potvrdila.

Podsetimo, i sama Đina je, prilikom gostovanja u jednoj emisiji, otkrila da joj se njen izgled nije dopadao.

Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofične probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar - kazala je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading