VODITELJKA PINKA BILA ŽRTVA PSIHIČKE TORTURE Lepa plavuša otvorila dušu, do detalja opisala nasilje koje je prošla
Foto: Alo/Printscreen

Lepa plavuša Bojana Lazić, voditeljka TV Pink, otvorila je nedavno dušu u jednoj emisiji i priznala da je ranije bila žrtva manipulatora i nasilnika. Kako je objasnila, imala je tu nesreću da je bivši partneri maltretiraju.

- Dešavalo se da me psihički maltretiraju zbog nekog svog ličnog nezadovoljstva ili prosto što misli da sam mnogo bolja od njega i ne zna na koji način to da ishendluje - rekla je Bojana, a Vesna de Veniča tada dodala:

- Ako muškarac nije uspešan, onda je žena kriva što nije uspešan, to je vrlo opasno - dodala je Vesna u emisiji "Magazin In".

Podsetimo, Bojana se nedavno pohvalila da je sebi kupila nekretninu u Beogradu, te je istakla da je pažljivo birala svaki detalj za svoj novi dom:

- Ima još dosta detalja koje bih dodala u stan. Nažalost nije još sve gotovo. Kada je kuhinja u pitanju, moram da priznam da dobro kuvam. Spremam jela svom detetu Mateji. Svako jutro i svaki dan ne stižem, ali ponekad spremim lepa i ukusna jela - istakla je Lazićka.

- Meni je majka specijalno došla iz Crne Gore kako bih se preselila pre Nove godine. Nisam imala nikakav kamion, ni kombi... Ništa. Mama i ja smo dnevno tri puta pakovale stvari i prenosile u novi dom. Luster sam sklapala dva sta, svaki kristal sam čistila magičnom krpicom - rekla je ona tim povodom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading