Sanja Kužet
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Sanja Kužet nedavno je obradovala javnost lepim vestima, da je u drugom stanju a sada je podelila fotografiju koja je sve iznenadila.

Sanja je u četvrtom mesecu trudnoće i sa suprugom Nemanjom Živojinovićem čeka sina, a kako sada treba da odmara, odlučila je da spakuje kofere i sa porodicom ode na putovanje.

Ona se odlučila za predah od posla, te je otputovala na planinu gde uživa u zimskim čarolijama.

Naime, Kužet je postavila fotografiju sa zimovanja, međutim ono što je pratioce iznenadilo jeste to što je Sanja na fotki u ležernom izdanju i bez trunke šminke, a svi su navikli da voditeljku vide u svečanim haljinama i glamuroznom šminkom.

Voditeljka je pozirala u crnim pantalonama, širokom duksu i jakni, bez trunke šminke, a osmeh nije skidala, pa nema sumnje da joj odmor i te kako prija.

- Volim miris zime na planini - napisala je Sanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Podsetimo, u javnosti ne prestaje da se spekuliše o tome ko će doći na njeno mesto.

Njena koleginica, koja takođe radi u Grandu, Sanja Ćulibrk, 2016. godine zamenila je svoju imenjakinju Sanju Kužet na mestu voditeljke "Zvezda Granda", budući da je Kužet tada otišla na trudničko bolovanje. 

- Naravno, pamtim to divno vreme. Iako je prošlo šest godina, to iskustvo je nezaboravno. Još uvek se živo sećam poziva direktora "Grand" televizije, Gorana Šljivića, i moje prve reakcije kada me je zamolio da vodim "Zvezde Granda". Pitala sam: "Molim vas, zašto baš ja?!" Bila sam zaista šokirana, ali i prijatno iznenađena. Bila sam svesna da dobro obavljam posao, ali voditi najgledaniji muzički program u regionu nije mala stvar. Bila je velika čast i zadovoljstvo što su izabrali baš mene. Nedavno mi je Saša Popović rekao da me veoma poštuje i ceni kao voditeljku. Šta više da kažem? - rekla je Sanja Ćulibrk, čime je nagovestila da je i ovog puta za "Grand" upravo ona pravi izbor, te izrazila spremnost za potencijalni povratak na veliku scenu.

BOUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading