Ana Korać
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Vest da je starleta Ana Korać, koja već dugo ne želi medijski da se eksponira, stavila tačku na svoj brak odjeknula je u domaćoj javnosti, ali i medijima.

Koraćeva se, naročito nakon porođaja, povukla skroz iz javnog života, ne želeći da otkriva ko je njen partner, a i kada je objavljivalja fotke sa njim, krila je lice.

Kako Alo! sada ekskluzivno otkriva detalje, muškarac koji je "ukrotio" poznatu starletu je poznati biznismen koji ima privatne firme u Obrenovcu, ali i impozantne vile.

Mi smo obišli Obrenovac, kako bismo saznali više detalja, a i pojedini meštani Obrenovca bili su voljni da pričaju o njenom, uskoro bivšem, mužu.

- Anin muž je moj bivši komšija, kod nas u Obrenovcu svi ga znaju kao dobrog momka - kaže komšija iz Obrenovca gde je Anin suprug odrastao i nastavlja:

- Njegov otac ima privatni biznis kojim se i on bavi, ali dečko radi i na odgovornom mestu u državnoj firmi i zato i izbegava medije. Otac mu je posao započeo od nule i mic po mic, napravili su lep i unosan biznis, od toga i te kako dobro zarađuju. Žive blizu centra Obrenovca, mislim da imaju dve luksuzne kuće. Eto, on nije ni sanjao da će mu Ana Korać postati žena i ljubav za ceo život - zaključio je komšija iz Obrenovca za Alo!.

Podsetimo, Ana se i sama oglasila za Alo! nakon navoda o razvodu i potvrdila sve.

- Istina je, razvela sam se. Izvinite, ali detalje bih zadržala za sebe - priznala je Ana za Alo!, kojoj se po glasu moglo čuti koliko je slomljena zbog trenutne situacije.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Долар

22.12.2023 15:48

Шта вреде паре кад немаш у глави???

Mile

22.12.2023 16:38

A sada pravac ELITA tamo ti je mesto sa Miljanom

prcko

22.12.2023 18:17

udaju se za lovinase, naprave dete i razvedu se i zive od toga sto muzu bivse muzeve dozivotno. jadni roditelji ciji sinovi tako jadno zaglave.