Bojana Lazić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/ Pink

Bojana Lazić danas važi za jednu od naših lepših voditeljki, a svojim izgledom redovno privlači veliku pažnju, naročitog jačeg pola.

Bojana je gostujući u emisiji ''Magazin In'' jednom prilikom otkrila i da je bila mis Crne Gore.

- Bila sam na izboru za mis, ja sam bila mis Crne Gore, predstavlja sam Crnu Goru na izboru za mis Srbije i Crne Gore. Bilo je to jako davno, pre 18 godina. Tako da se ja od malih nogu družim sa lepoticama i učila sam od najboljih, Od Vesne sam učila šta je lepota i na koji način tu lepotu treba iskoristiti. Mnogo vodim računa i bavim se svojom negom i lepotom, ali tada kada sam bila na izboru za mis, ne mogu da kažem da sam bila isfrustrirana, ali imala sam 17 godina i samopouzdanje mi je bilo na minimumu, iako sam tada najbolje izgledala, a danas mislim da sam deset puta bolja riba nego tada... Prihvatila sam sve svoje mane, sve što sam mogla da popravim popravila sam i odlično se osećam.

Voditeljka je neretko na meti komentari da je na sebi radila nekoliko korekcija, ali ona to negira.

- Nikada nijednu plastičnu operaciju nisam imala, iako mi mnogi ne veruju. Ali naravno nisam protiv njih, čak sam uvek za to da se koriguje sve što nekome smeta u granicama normalne. Nega pre svega je najvažnija. Korigovala sam u usne hijaluronom i za sada nemam ništa drugo u planu - rekla je Bojana jednom priliko za "Blic".Voditeljka je takođe jednom prilikom otkrila koliko sujete ima na javnoj sceni i u njenoj poslu i kakvi tračevi su dolazili do nje, a da su na njen račun.

– Ima sujete koliko hoćeš i u javnom poslu i u voditeljskom poslu, ali ovde su prvo žene sa kojima se ja privatno lepo slažem, to su žene koje ja volim i koje me podržavaju u svim segmentima. Uglavnom me ne vole, uglavnom me loše komentarišu, ali mene nekako baš briga za to. Meni čak ide u prilog da pričaju o meni, pa bilo to lepo ili ružno - otkrila je Bojana za "Espreso".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading