Ognjen Amidžić
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Kako je Alo! prvi saznao, pevačica Selma Bajrami pre nekoliko dana zadržana je na beogradskom aerodromu. 

Pevačica Selma Barjami je najbolji primer kako se ne ponaša prema zemlji koja ti je nebrojeno puta pružila gostoprimstvo.

Ona je 25. novembra 2023. godine na jednom nastupu pokazivala dvoglavog orla, pevajući albansku pesmu "Valle Kosovare", a samo naređenje o zabrani ulaska u Srbiju nakon toga je izdao doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin.

Sada se na ovu temu za oglasio voditelj Ognjen Amidžić koji sa pevačicom od neprijatnosti u emisiji i njene izjave nakon toga nema naročit odnos, a koji je kratko istakao svoje mišljenje:

- Bespotrebno joj se daje na važnosti - kratko nam je rekao poznati voditelj za Telegraf.

Podsetimo, slučajem Selme Bajrami bavili su se mnogi, među prvima starleta Tamara Đurić, koja ju je kad je sve počelo doslovce patosirala.

- Njen slučaj je završen. Tako će završiti i svako sledeći ko podrugljivo bude pričao o našoj državi. Mi, kao gostoprimljivi Srbi, dozvoljavamo da svi onako po nama, da ne upotrebim tešku reč. Ona je to iskoristila. Drago mi je što smo napokon počeli da poštujemo sebe i da sistemom eliminacije uklanjamo neprijatelje. Možda su teške reči, ali neko ko nam ne misli dobro i ta cela zamisao te „Velike Albanije“ - istakla je Đurićeva, pa dodala:

- U Srbiju je svako dobrodošao, mi smo gostoljubivi i više nego što treba, ali ovo s njom je bilo stvarno ponižavajuće. I da država nije tako odreagovala, to bi bilo onako da mi dozvoljavamo da urinira po nama. Opet bih naglasila, možda ona to nije svesno uradila, ali jednostavno, zna se šta simbol koji je pokazala označava - rekla je u emisiji „Amidži šou“ Đurićeva.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading