Boban Rajović u Majamiju
Foto: Promo/Foto: Instant_Photoshoot_Miami

Folker Boban Rajović, otkrio je u jednoj emisiji da je čak dva puta bio u zatvoru.

Naime, on je pričao o svom životu, a onda obelodanio detalje manje poznate javnosti i priznao kako je celokupna situacija uticala na njegovu porodicu.

- Pa pazite, menja se u principu sve u mom životu posle tog hita, taj jedan put kad sam bio u zatvoru, to je bilo pre toga. Došlo je u pravo vreme zato što sam u tom trenutku bio toliko psihički ubijen i finansijski sam bio nikakav i psihički i nedostatak porodice i svašta nešto tako da je to bio, uvek govorim o tome, najteži period u mom životu. Ta 2004. godina želja i patnja za porodicom, za decom. U tom trenutku sam se našao u Danskoj i to je bila neka kazna koja je bila od ranije, u vezi sa saobraćajem, nakupilo se više tih i mogao si bukvalno ili da platiš ili da ideš - započeo je Boban, a onda otkrio šta se zapravo desilo, pa je završio iza rešetaka.

- Nemam da platim i idem unutra 40 dana. Bio sam u sobi sa jednim Albancem kog dan-danas s vremena na vreme čujem, vrlo retko, ali čujemo se i dan-danas, ali to su upravo da vam kažem laki zatvori, nisu to oni za prave robijaše da kažem. Nisu ni razlozi, to se zove u stvari otvoreni zatvor tako da jednostavno odeš malo da očistiš glavu, imaš vremena da razmišljaš - dodao je Rajović, a onda priznao i kako je porodica to sve podnela.

- Mogu ja sad da sedim ovde i da pričam ne znam šta, ali nikome nije drago kad odeš u zatvor, a kamoli roditeljima ili supruzi, ali opet kažem to su ti zbog nekih glupih stvari. U tom periodu bukvalno dva puta 2002. i 2004. isto i čak prvi put kad sam izašao rekao sam sad ću da se pazim kako vozim kako nema kazni više, međutim desilo se još jednom i to je to i Boban Rajović od te famozne 2002. i 2004. godine apsolutno nema nikakve veze sa tim, to je toliko čisto i mogu reći da sam mnogo ponosan zbog toga da mogu da na kraju krajeva odem u tu istu Dansku koja je moja druga zemlja i da kad te ukucaju tamo da si čist kao suza - pričao je Boban u emisiju "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" na Blic televiziji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading