PLAŠILA SAM SE DA NE OSTAVI PSIHIČKE POSLEDICE NA DETE Sindi se borila za starateljstvo nad ćerkom, iznela detalje pakla kroz koji je prošla
Foto: Alo/Printscreen

Nekadašnjia članica grupe "Models" i bivša učesnica rijalitija "Veliki brat", Ivana Stamenković Sindi, prošla je kroz izsu agoniju kroz koju sada prolazi njena koleginica Severina Vučković.

 Sindi se takođe borila za starateljstvo nad svojom naslednicom Petrom, a jednom prilikom je i podelila sve detalje tog teškog perioda.

- To je jednostavno situacija koju ne možete da prevaziđete, ne možete da se odreknete svog deteta i niko ne može da vas uteši u tom momentu. To su zaista teške stvari koje mogu da razumeju samo žene kojima se to desi, niko drugi - započela je Sindi tada, pa nastavila:

- Meni je oduzeto starateljstvo nad detetom kada je ćerka imala četiri i po godine i to je bio težak period u mom životu, ali sada je iza mene jer je Petra velika devojčica koja danas ima trinaest godina. Nas dve imamo fenomenalan odnos, ali u tom trenutku odvojiti majku od deteta je zaista bilo tragično. To je ružan deo mog života koga više ne želim ni da se sećam.

Procesnjenog burnog razvoda trajao je pet godina, a kako kaže, njena bitka i dalje traje.

- Ja sam se u to vreme najviše plašila da to sve ne ostavi neke psihičke posledice na dete jer je ona bila baš vezana za mene. Zato sam joj u to vreme govorila da mama ima mnogo posla i da zbog toga mora da bude više kod oca. Ona to nije prihvatala sa osmehom i sa lakoćom, ali smo nekako pregurale to - prisetila se Sindi i nastavila:

- Žao mi je što je u poslednje vreme to postala normalna stvar, mada sam ja bila jedna od prvih na javnoj sceni kojoj se to desilo. Tuga me uhvati kada razmišljam o tome. Mnoge majke uopšte nemaju mogućnost da vide decu pa dođe do otuđenja deteta od majke, a to je tragično. Ja sam imala tu sreću da sam je redovno viđala i da smo bile povezane, baš sam joj bila posvećena tako da do toga nije došlo. Nažalost postoje ti tragični slučajevi kada oni žele da otuđe majku od deteta - zaključila je za "Grand".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading